5 Easy Facts About Един пояс един път DescribedКолкото повече са безработните, толкова по-голям е страхът у работещите, толкова по-предани и трудолюбиви са те. Ние няма нужда да ги подтикваме да работят – те сами повишават производителността си, дочувайки воплите на останалите без работа, страхувайки се от тяхната конкуренция.

По изчисления на ръководството на БНТ, в рамките на десет години ще бъде обхванато цялото болно българско население, така щото нито един българин да не остане без лечебен видеоклип и този видеоклип да не бъде излъчен по телевизията.

Удивително е как тези безропотни и тъпи маси не успяват да разберат как сами бетонират своето робско положение, доброволно, и дори с благодарност за предоставената им възможност. Ако наемният труд е условието за натрупването на нашия капитал, то кредитните пари са гаранцията – застраховката, – че този труд ще ни принадлежи во веки веков. Всеки лев, който ние влагаме в банките, които притежаваме, изисква лихва – лихва която може да се получи единствено чрез труд. Труд, чиято цена определяме ние, така както определяме и лихвата.

Другари! Всеки ден вие ставате свидетели на самоубийствата на хора, останали извън обществото, изгубили работата си, бъдещето си, смисъла на живота си, защото не били достатъчно конкурентноспособни, превърнали се в ненужни, излишни за капиталистическата машина за трупане на печалби. Това ли е обществото, в което желаете да живеете?

На първо място, разбира се, искам да изразя своето възхищение от решението да се противопоставите на руските интереси и да прекратите осъществяването на проекта „Белене”. Всички знаем колко опасен е той – не само от геополитическа гледна точка, но и на фона на случилото се във Фукушима. Вашите политици осъзнаха опасността от цунами по река Дунав, което може да възникне при едно евентуално земетресение. Още повече, че Дунав е река, която съперничи по площ на Атлантическия и Тихия океан взети заедно.

Но да не забравяме, че това бе само едната гледна точка и да проследим действията на Люба, която се бе добрала до острова на стабилността и демокрацията – сградата на атинският парламент

Искам да разгледам и още една област, където корумпирането на Разума е особено силно. Това са така наречените мироопазващи военни мисии, мисии за подпомагане установяването на демокрацията в различни части на света. Тези мисии са особено популярни сред българските военнослужещи и тези, успели да се доберат до участие в такава мисия, често са обект на завист. За какво всъщност става въпрос. Тези мисии де факто нямат нищо общо с реалното установяване на демократични промени където и да е.

Уорлик с прощално обръщение към българите: “ Благодаря ви за трезвите политически решения от последните седмици“

Сигурни ли сте, че утре няма да дойде вашият ред? Другари, не обръщайте оръжието към себе си, а към тези които ви доведоха до това окаяно положение. Към тези, които ви карат да живеете в условията на безмилостна междуличностна конкуренция, а не на нормална човешка взаимопомощ. Към тези, които превзеха държавата и я направиха своя собственост под маскарада на демокрацията.

Тези специализирани групи, за които говоря, са най-често различни ПР отдели, икономически институти, отдели за връзки с обществеността, бизнес-групировки here и т.н. И ето, че те, след внимателен анализ на своите интереси, ви поднасят информацията грижливо оформена, опакована с примамливи заключения, и вие я приемате, корумпирайки разума си.

Те превръщат децата ви и вас самите в скотове, унищожават вашия дух, самата същност на човешката природа, приравнявайки ви с животните. Огледайте се и ще видите, че днес животните се ползват с много повече права и защита, отколкото вие и вашите деца.

Тези лица критикуват постоянно нашите действия, манипулират обществото и се опитват по недемократичен начин да въздействат върху политиката на нашето демократично избрано правителство. Смятам, че тази практика трябва да бъде преустановена, но затова от наша страна са необходими редица действия, едно от които е по-масираното ни присъствие в тези социално-информационни среди. Казано по-просто, ние ще се борим да вдигнем нашия рейтинг в социалните мрежи, съответно сред обществото, което ги ползва.

Другари! Къде е днес тази демокрация, това народно управление? В чии ръце е? Във вашите? Вярвате ли, че вие държите кормилото на управлението на държавата, на коването, прилагането и спазването на законите? Ако е така, защо те не се спазват от вашите работодатели? Днес, другари, управлението е основано на силата на парите, а не на общочовешките ценности. Днес вашите капиталистически изедници, са купили властта с единствената ценност в техния капиталистически свят – парите.

Вие вече сте излишни. Вашата роля на посредник, между човека и обществото свърши. Вашата роля на прекупвач, на търгаш с възможността си да разпространява дадено, спуснато от заинтересовани лица гледище относно случващото се в държавата и обществото, губи своята стойност. Вие вече не можете да ни манипулирате, не можете да ни втълпите това което вашите шефове желаят да ни втълпите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *